Εύη Νουσοπούλου

Η Ευαγγελία Νουσοπούλου, γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, αλλά από το 1974 ζει στη Θεσσαλονίκη. Τον Μάιο του 1989, αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στην Επιχειρηματική Πληροφορική, του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στο δυναμικό της επιχείρησης ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ασκώντας στην αρχή γραμματειακή υποστήριξη, reception και με βασικές αρμοδιότητες τη διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου, υποδοχή πελατών, παρακολούθηση και τήρηση καθημερινής agenda, προγραμματισμό, καθώς επίσης και τις διεκπεραιώσεις αυτοκινητιστικών υποθέσεων.

Στην ηλικία των 26 χρόνων, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα τού πατέρα της και να γίνει εκπαιδεύτρια οδηγών. Παρακολούθησε το ακαδημαϊκό έτος 1997-98 και αφού ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες σπουδαστικές διαδικασίες και εξετάσεις, αποφοίτησε αριστούχος από το Ι. Ι.Ε.Κ.ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ειδικότητα «Εκπαιδευτής οδηγών και υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών». Παράλληλα, παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια και εντάχθηκε στο εισαγωγικό μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., ενώ ταυτόχρονα πιστοποιήθηκε στην εκπαίδευση διοικητικού προσωπικού σχολών οδηγών, από το σωματείο σχολών οδηγών, Λευκός Πύργος. Το 2007, εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια μαθητών, ηλικίας 3 έως 17 ετών, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Καλαμαριάς, μέχρι τον Μάρτιο του 2009, όπου και επιστρέφει στην οικογενειακή επιχείρηση, πλέον ως ιδιοκτήτρια, μαζί με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Πετρίδη.

Η Νουσοπούλου Ευαγγελία έχει επίσης εκπαιδευτεί και διαπιστευτεί από το:

  • ΕΚΕΤΑ (Ι.ΜΕΤ.) ως εκπαιδεύτρια οδηγών με χρήση νέων τεχνολογιών εκπαίδευσης (προσομοιωτή) οδήγησης και στη συνέχεια σε συνεργασία με το Forum of European Road Safety Institutes (Fersi) στην χρήση των προσομοιωτών οδήγησης στην εκπαίδευση και την έρευνα.
  • Πρόγραμμα Φίλιππος ως εκπαιδεύτρια αμυντικής οδήγησης.
  • ΕΚΕΤΑ (Ι.ΜΕΤ.) ως εκπαιδεύτρια οδηγών τρίτης ηλικίας.
  • ΕΚΕΤΑ (Ι.ΜΕΤ) ως εκπαιδεύτρια οδηγών σε θέματα οικολογικής οδήγησης.
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ως παιδαγωγός κυκλοφορίας σε θέματα παιδαγωγικής, ψυχολογίας ( με εξειδίκευση στα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες) και οικονομίας.
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ως εκπαιδεύτρια αρχικής και περιοδικής κατάρτισης οδηγών Π.Ε.Ι.
  • Υ.Μ.Ε σε συνεργασία με το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ως εκπαιδεύτρια πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

 

 

 

 

Κάνετε την εγγραφή σας online και χωρίς ταλαιπωρία θα εξυπηρετηθείτε άμεσα!