Τι ισχύει για τα θεωρητικά μαθήματα υποψηφίων οδηγών;

Τον Αύγουστο του 2002, θεσπίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα. Ο υποψήφιος οδηγός προκειμένου να λάβει μέρος στη θεωρητική εξέταση, υποχρεούται να έχει πραγματοποιήσει τον ελάχιστο αριθμό ωρών θεωρητικής εκπαίδευσης. Τα θεωρητικά μαθήματα θεσπίστηκαν για την πληρέστερη εκπαίδευσή σας και την κατανόηση του συστήματος οδικής κυκλοφορίας. Αποσκοπούν στη γνώση των κανόνων και τη δημιουργία οδηγικής κουλτούρας.

Ακολουθώντας πιστά τον νόμο, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση για την αδιαμφισβήτητη επιτυχία σας, στις θεωρητικές εξετάσεις όλων των κατηγοριών.

Τα θεωρητικά μαθήματα, πραγματοποιούνται σε σύγχρονα κέντρα θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο) υπό την επίβλεψη του διευθυντή σπουδών. Λειτουργούν ως φροντιστήρια, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, με υπεύθυνους καθηγητές-εκπαιδευτές όλων των σχετικών, με την οδήγηση ειδικοτήτων, (νομικοί, μηχανολόγοι κ.λπ.), οι οποίοι διδάσκουν τους υποψηφίους και τους προετοιμάζουν για τις θεωρητικές εξετάσεις.

Τα ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εποπτικά μέσα (πίνακες σημάτων, διαδραστικούς πίνακες ηλεκτρονικούς υπολογιστές με οθόνες αφής, προτζέκτορ, διαφανοσκόπεια, τηλεοράσεις, βίντεο, προσομοιωτές οδήγησης κ.λπ.), καθώς επίσης και με νέας γενιάς λογισμικά προγράμματα εκμάθησης του Κ.Ο.Κ υποστηριζόμενα από ήχο, animation και έλεγχο προόδου με απομακρυσμένη σύνδεση.

     Κάνετε την εγγραφή σας online και χωρίς ταλαιπωρία θα εξυπηρετηθείτε άμεσα!