Ο Ιδρυτής Κωνσταντίνος Νουσόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Γόνος αυτοκινητιστή, από μικρή ηλικία, αγάπησε το αυτοκίνητο και την εκπαίδευση, όπου αφιερώθηκε και υπηρέτησε πιστά, επί 45 χρόνια. Στην αρχή ως μηχανικός αυτοκινήτων και οδηγός και στη συνέχεια, από το 1974, ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων.

Το 1975, ίδρυσε την πρώτη σχολή οδηγών στο κέντρο της Χαριλάου, με την επωνυμία ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, η επιχείρηση γνώρισε ραγδαία επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, εφάρμοσε πρωτοποριακές, για την εποχή, μεθόδους εκπαίδευσης, αλλά και διοίκησης επιχειρήσεων. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργία της σχολής και την ποιότητα εργασιών που προσέφερε, ήταν να τοποθετήσει την επιχείρησή του, στην πρώτη θέση προτίμησης των υποψηφίων οδηγών της Θεσσαλονίκης.

Δημιούργησε 6 γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, με κεντρικό πάντα το γραφείο της Χαρίλαου και εξόπλισε τον στόλο του με 10 οχήματα για τη Β κατηγορία και 1 φορτηγό για τη Γ κατηγορία. Από τη δεκαετία του 90 και μετά, λόγω της αλλαγής των συνθηκών της αγοράς, άρχισε, σταδιακά, να παραχωρεί γραφεία και οχήματα, κρατώντας υπό τη διεύθυνσή του, μόνο το αρχικό κατάστημα στη Χαριλάου, όπου συνεχίζει τη λειτουργία του μέχρι σήμερα.
Τέλος, αξίζει να επισημανθεί, πως δεκάδες σημερινοί ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και εκπαιδευτές οδήγησης, μαθήτευσαν δίπλα του, είτε για την απόκτηση τού αρχικού διπλώματος οδήγησης, είτε για την απόκτηση τής άδειας εκπαιδεύσεως υποψηφίων οδηγών.

Το 2009, σε ηλικία 64 ετών, ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος χτυπημένος από την επάρατη νόσο, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο έργο, αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους συνάδελφούς του, στους συνεργάτες του και στον χώρο της εκπαίδευσης.

Κάνετε την εγγραφή σας online και χωρίς ταλαιπωρία θα εξυπηρετηθείτε άμεσα!