Οκτώβριος του 1975: Για πρώτη φορά, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ανοίγει μια νέα, για τα δεδομένα της εποχής, επιχείρηση. Ξεκινάει τη λειτουργία της, ανοίγοντας τις πύλες της εκπαίδευσης, η πρώτη σχολή οδηγών με την επωνυμία: ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Από τον Αύγουστο του 2009, η επιχείρηση λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και με νέα  επωνυμία:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, με την πάροδο των ετών και χάρη στη δική σας προτίμηση, έγινε μια σταθερή αξία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιδρυτής Κωνσταντίνος Νουσόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Γόνος αυτοκινητιστή, από μικρή ηλικία, αγάπησε το αυτοκίνητο και την εκπαίδευση, όπου αφιερώθηκε και υπηρέτησε πιστά, επί 45 χρόνια. Στην αρχή ως μηχανικός αυτοκινήτων και οδηγός και στη συνέχεια, από το 1974, ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων.

Περισσότερα...

Χριστόφορος Πετρίδης

Ο Χριστόφορος Πετρίδης γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Από το 2002, έγινε ισότιμο στέλεχος της ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και από το 2009 συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία και αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία του ιδρυτή της Σχολής, προσάρμοσε τη λειτουργία της στα σύγχρονα δεδομένα.

Περισσότερα...

Εύη Νουσοπούλου

Η Εύη (Ευαγγελία) Νουσοπούλου, γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, αλλά από το 1974 ζει στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 1989.

Περισσότερα...

Κάνετε την εγγραφή σας online και χωρίς ταλαιπωρία θα εξυπηρετηθείτε άμεσα!