2310 300985

Θεωρητική Εκπαίδευση


Τι ισχύει για τα θεωρητικά μαθήματα υποψηφίων οδηγών;
Σχολή Οδηγών Θεσσαλονίκη ΝουσοπούλουΑπό 1 Νοεμβρίου 1999 στην χώρα μας σύμφωνα με την Υ.Α. 58930/1999 κάθε υποψήφιος οδηγός ο οποίος θέλει να συμμετέχει στις θεωρητικές εξετάσεις για πρώτη φορά, θα πρέπει να έχει παρακολουθήσει υποχρεωτικά τις αντίστοιχες για κάθε άδεια οδηγήσεως, ελάχιστες ώρες θεωρητικών μαθημάτων.

Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε σύγχρονα κέντρα θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών  (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο.) με ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, έχουν διευθυντή σπουδών και υπεύθυνους καθηγητές-εκπαιδευτές όλων των σχετικών, με την οδήγηση ειδικοτήτων, (νομικοί, μηχανολόγοι κ. λ. π) οι οποίοι διδάσκουν και προετοιμάζουν τους υποψηφίους για τις θεωρητικές εξετάσεις.

Τα ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο.  είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εποπτικά μέσα (πίνακες σημάτων, διαδραστικούς πίνακες  ηλεκτρονικούς  υπολογιστές με οθόνες αφής, προτζέκτορ, διαφανοσκόπεια, τηλεοράσεις, βίντεο, προσομοιωτές οδήγησης κ. λ. π) καθώς και με νέας γενιάς λογισμικά προγράμματα εκμάθησης του Κ.Ο.Κ  υποστηριζόμενα από ήχο, animation και έλεγχο προόδου με απομακρυσμένη σύνδεση.

Στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση για την αδιαμφισβήτητη επιτυχία σας στις θεωρητικές εξετάσεις όλων των κατηγοριών. Τα θεωρητικά μαθήματα θεσπίστηκαν για την πληρέστερη εκπαίδευση σας και την κατανόηση του συστήματος οδικής κυκλοφορίας. Αποσκοπούν στην γνώση των κανόνων και την δημιουργία οδηγητικής κουλτούρας.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση ή πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!